صدور مجوز ۱۲۵ درخواست تامین مالی از محل انتشار اوراق بدهی

رئیس اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بدهی گفت: حدود ۱۷۰ درخواست تامین مالی از محل انتشار اوراق بدهی در ۹ ماهه سال جاری از  سوی شرکت‌ها صورت گرفته که از این تعداد با ۱۲۵ درخواست به ارزش ۷۵۱.۹۵۰ میلیارد ریال موافقت شده است.

به گزارش صدای بورس،مرتضی چشان، در خصوص افزایش تامین مالی متقاضیان از طریق بازار سرمایه اظهار کرد: حدود ۱۷۰ درخواست تامین مالی از محل انتشار اوراق بدهی در ۹ ماهه سال جاری از سوی شرکت‌ها صورت گرفته که از این تعداد با ۱۲۵ درخواست به ارزش ۷۵۱.۹۵۰ میلیارد ریال موافقت شده که این حجم در مقایسه با ۹۶ موافقت اصولی صادره در سال ۱۴۰۱ نشان از افزایش استقبال بانیان از تامین مالی از طریق بازار سرمایه دارد.

وی همچنین در ادامه به لزوم تسریع متقاضیان تامین مالی و مشاوران عرضه در خصوص تکمیل مدارک انتشار اوراق بدهی جهت تکمیل فرآیند تامین مالی اشاره کرد و گفت: در ۹ ماهه ابتدایی امسال، ۶۰ شرکت(بخش خصوصی) مدارک مجوز انتشار اوراق بدهی به ارزش ۳۱۱.۵۲۳ میلیارد ریال را ارائه و سازمان بورس و اوراق بهادار با درخواست ارسالی آنها موافقت کرد.

افزایش ۶۰ درصدی تعداد انتشار اوراق

چشان تاکید کرد: بر اساس آمار ارائه شده، میزان انتشار اوراق بدهی در دوره مشابه سال قبل شامل ۳۷ شرکت بوده که حکایت از افزایش حدود ۶۰ درصدی تعداد انتشار اوراق و همچنین افزایش مبلغ تامین مالی شرکت‌ها دارد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران،رئیس اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بدهی در پایان گفت: یکی دیگر از نکاتی که شرکت‌ها با توجه به رشد روزافزون ابزار مرابحه در مقایسه با سایر ابزارها باید بدان توجه کنند، لزوم هزینه کرد مبلغ اوراق منتشره در موضوع عنوان شده در گزارش توجیهی است، چرا که شرکت‌ها موظفند پس از انتشار اوراق، مدارک خرید دارایی موضوع انتشار اوراق مرابحه را ظرف مهلت معینی به ناشر اوراق ارائه کنند.

کد خبر 486839

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • فرصت‌سازی تجدید ارزیابی دارایی‌ها برای ناشران

    فرصت‌سازی تجدید ارزیابی دارایی‌ها برای ناشران

    با توجه به تورم بالا در سال‌های اخیر در کشور، مبانی و مفروض حسابداری در خصوص بهای تمام شده و ارزش تاریخی، اعتبار چندانی برای ارزیابی ارزش ذاتی شرکت‌ها ندارد. همچنین به دلیل حجم بالا و متنوع دارایی‌ها در شرکت‌ها از جمله شرکت‌های بورسی، عدم تقارن اطلاعاتی بین سهامداران عمده،خرد و مدیران، سبب می‌شود سهامداران خرد از ارزش واقعی دارایی‌های شرکت مطلع نبوده و تصمیمات و تحلیل‌ها صحیح نباشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =